Blijf blessurevrij met
Herzog Compressiekousen

Icon
Compressie marktleider
Icon
Dé compressie specialist
Icon
Medisch gecertificeerd
Icon
Trotse partner van Atletiekunie

Herzog, jouw dagelijkse ondersteuning tijdens:

Column Image

Hardlopen

Column Image

Wandelen

Column Image

Wielrennen

Column Image

Reizen

Column Image

Zorg

Column Image

Herstellen

Column Image

Dagelijks

Icons
  • Geverifieerd
Marathon-proof check!!

Mijn eerste marathon gelopen met de tubes, ging super! Ik ben al klaar voor de volgende marathon 😃 Dit is mijn tweede paar van Herzog Medical en er zullen er nog volgen. Super dat de kousen zo gepersonaliseerd zijn obv de lengte van jouw benen.

Marie Peeters 8 dagen geleden

Icons
  • Geverifieerd
Mooi product

Mooi product. Goede bereikbare klantenservice. Zou wel handig zijn als er van te voren wordt vermeld of het brievenbus post is of niet.

Nicoline 4 dagen geleden

Icons
  • Geverifieerd
Goede mailcommunicatie en snelle levering

Prima op tijd en nette website die me net jes uitlegt hoe ik de maat van de compressie sokken moet vaststellen.

DNAR 6 dagen geleden

Icons
  • Geverifieerd
De producten werken super en de service…

De producten werken super en de service is ook geweldig. Ik raad deze kousen echt iedereen aan. Aantrekken is de eerste paar keer overigens wel echt een uitdaging 😅

Erik den Oude 30 dagen geleden geleden

Empty
Logo

TrustScore 4.5 | 111 reviews

Technologie

Sock Image
01
02
03
04
05
06
01
Voorkom kuitklachten

Herzog kousen houden de kuitspier compact bijeen en reduceren daarmee de schokbelasting op de kuiten. Heb je reeds te maken met een spierscheurtje? Herzog kousen werken als een soort ‘hechtpleister’: de compressiewerking zorgt ervoor dat de wondranden van het spierscheurtje in de kuit bij elkaar worden gedrukt. Dit versnelt het genezingsproces!

02
Optimale bloedcirculatie

Herzog kousen ondersteunen de bloedcirculatie en de veneuze terugvloed richting het hart. Hierdoor vindt een optimale afvoer van melkzuur en koolzuurgas plaats. Door de verbeterde bloedcirculatie wordt zuurstof sneller naar de spieren getransporteerd, wat bijdraagt aan een sneller herstel en betere prestaties tijdens fysieke inspanning.

03
Voorkom achillespeesblessures

Tijdens het hardlopen komt er een grote trekkracht op je achillespezen te staan. Een zeurende achillespees is een teken dat je lichaam een beetje extra support nodig heeft. Herzog kousen ondersteunen en stabiliseren de kuitspieren waardoor er veel minder aan de achillespees getrokken wordt. Dit verkleint de kans op blessures.

04
Optimale warmeregulatie

Herzog kousen zijn gebreid met speciale microvezels die zorgen voor een optimale warmteregulatie. De ademende materialen voeren vocht snel af en houden je voeten zowel bij warm als koud weer droog.

05
Voorkom scheenbeenblessures

Herzog kousen ondersteunen en stabiliseren de kuitspieren en pezen rondom het scheenbeen, wat helpt om de impact van herhaalde schokken te verminderen. Hierdoor wordt de belasting op het scheenbeen verminderd, wat de kans op blessures zoals shin splints aanzienlijk verkleint.

06
Geen blaarvorming

Herzog kousen zijn gebreid met platte naden die wrijving in de schoen voorkomen. Onze breitechniek met hoogwaardige microvezels en platte naden verkleinen de kans op irritatie en blaarvorming, wat zorgt voor meer comfort en betere prestaties.

Background Image

New! Limited edition: Red PRO Socks

Shop de rode PRO kousen

Verkooppunten

Laat je deskundig aanmeten bij een winkel in de buurt

Als marktleider in de Benelux vind je onze producten in vrijwel elke hardloopspeciaalzaak in Nederland en België. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste maat compressiekousen in huis haalt? Laat je been opmeten bij een van onze gespecialiseerde verkooppunten. Vertrouw op de expertise van een hardloopspecialist bij jou in de buurt en geniet van een perfecte pasvorm.

Verkooppunt bij jou in de buurt

Ambassadeurs

Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image
Ambassador Image Ambassador Image

Wat deskundigen over ons zeggen

Zowel topatleten, sportbonden, fysiotherapeuten en sportartsen kiezen voor Herzog!
Expert Image
Prof. dr. F.J.G. Backx. Sportarts

”De Herzog sportcompressiekousen dragen effectief bij het voorkomen van onderbeenklachten, zo krijg ik teruggekoppeld van veel topsporters.”

01
Expert Image
Estavana Polman, team NL handbalster

“Blessurevrij blijven is erg belangrijk. Ik speel met de compressiekousen en armsleeves van Herzog. Ideaal om spierpijn, vervelende pijntjes en blessures tegen te gaan. Zo kan ik optimaal presteren en blijf ik het hele seizoen fit en blessurevrij!”

02
Expert Image
Narelle Neumann, head of science Team dsm-Firmenich PostNL

"Vooral tijdens lange reizen en na inspannende dagen in het zadel spelen de compressiesokken een sleutelrol in het herstel van onze renners. Om het herstel te maximaliseren dragen onze renners tijdens meerdaagse wedstrijden de compressiesokken ook zo veel mogelijk naast het fietsen, zodat ze klaar zijn voor de volgende rit."

03
Expert Image
Christoph Roodhooft, ploegbaas Alpecin Deceuninck

"Recovery is a vital aspect of our training regiment, and Herzog's compression technology has proven to be highly effective in aiding our riders’ recovery. We are excited to extend our partnership and continue benefiting from Herzog's expertise."

04
Expert Image
Ada Jansen, fysiotherapeut Team NL Korfbal

"Onze atleten dragen zowel preventief als curatief de compressie kousen, tubes en shorts. Door veelvuldig gebruik van Herzog worden blessures voorkomen, maar ook herstel na blessures verloopt sneller met ondersteuning van Herzog.
Ook de recovery wordt intensief gebruikt om sneller te herstellen van een training."

05
Expert Image
Lucinda Brand, profesioneel wielrenster

"De compressiekousen van Herzog zijn dankzij het maatwerk perfect op mijn benen afgestemd. Ze bieden me na elke koers en training de ideale ondersteuning en geven mijn herstel een flinke boost!"

06

Estavana Polman kiest voor Herzog

Estavana Polman, top handbalster voor Team NL, kiest voor de compressiekousen van Herzog om blessurevrij te blijven en haar prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met Herzog kousen voorkomt ze spierpijn en het gevoel van zware benen, zodat ze keer op keer het verschil kan maken op het veld.

Lees verder
Side Image

Sporters met @herzogmedical

Column Image
Column Image
Column Image
Column Image
Column Image